Nytt semester, ny kunnskap!

Da er det nest siste semesteret i master for faglitterær skriving påbegynt for min del. Første samling i Dokumentar tekster er unnagjort. Nysgjerrigheten er pirret. Er Film et bedre format for formidling av min historie? Kan jeg finne en god måte å kombinere bokprosjektet og en dokumentarfilm? Nye ideer kommer med ny kunnskap. Det er utrolig spennende og veldig interessant. Selvsagt litt nedslående at man allerede på første samlingen får beskjed om at det er vanskelig å leve av å lage dokumentarer. Men kanskje er det viktigere hva man lever for – enn hva man lever av?

Ikke desto mindre er jeg i gang med oppgavene som skal besvares, der gis det nettopp rom for å reflektere over hvilket format som egner seg best til å fortelle akkurat det jeg har på hjertet. Det eneste jeg er sikker på akkurat nå er at jeg har mye på hjertet

Del på sosiale medier