Det nærmer seg eksamen

Da sitter jeg her med øreklokker som sender avansert jazz i ørene mine. Fingrene taster desperat på maskinen for å gjøre de siste endringene. Jeg har lagt alle tekstene ut på bloggen for å være sikker på at de ikke blir borte. Min erfaring fra tidligere er at ting har en tendens til å skje de siste dagene og timene før levering. Hvor er den siste oppdaterte versjonen blitt av?

Jeg vet de ikke er ferdige. Jeg må kutte i fagteksten. Den er for lang. Jeg møter alltid på den utfordringen. Allerede på barneskolen skrev jeg så lange stiler at læreren måtte trygle meg om å posjonere meg. Det er enklere når vi har en oppgave som skal løses. Nå skal jeg printe ut alle versjonene, låse meg ut av skriveloftet mitt, spise en bedre middag med barna og kose meg med å kutte, finlese, få referansene på plass. Jeg har håpet akkurat nå. Det blir levering på mandag. Håper alle dere andre også er godt i rute!

Del på sosiale medier